De pre-sale is gestart! Schrijf in op het bouwnummer van uw voorkeur

27 juni 2024

Nieuwsbericht

De pre-sale van de 18 woningen in het nieuwbouwproject Duinzicht is gestart. U kunt zich inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur! 


Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat u zich kan inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en indicatieve bandbreedte-prijzen. Deze pre-sale geeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en uw woonwensen. 
 
Aanbod
Hier ontwikkelt VanWonen zes tussenwoningen, acht hoekwoningen en vier twee-onder-een-kapwoningen. In totaal 18 duinwoningen met carport, allemaal gelegen in het zuidelijk deel, aan de rand van de Milligersplas. Bekijk hier het woningaanbod.

Vanaf nu inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!

Heeft u belangstelling in een koopwoning in project Duinzicht en wilt u inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur? Meldt u dan HIER aan! Na aanmelding ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding afrondt en een Mijn VanWonen account kan aanmaken. In dit persoonlijke account kunt u via het inschrijfformulier het bouwnummer van uw voorkeur doorgeven/bevestigen. Indien er een woning van uw voorkeur beschikbaar is nemen we contact met u op.

Woning aan u toegewezen? U heeft het eerste recht tot koop!  
Blijf u na de afspraak enthousiast? Dan tekent u een reserveringsovereenkomst. De woning wordt dan exclusief voor u gereserveerd. Wij vragen een reserveringsvergoeding van € 500,-. Dit bedrag bent u maximaal kwijt als u annuleert. Wanneer de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld wordt de reservering omgezet in een koop- en aannemingsovereenkomst en de reserveringsvergoeding verrekend met de koopsom. 

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via klantcontact@vanwonen.com 

Deel dit artikel: