Heropening VanWonen Infohuis Stadshagen Zwolle

19 juli 2021

Nieuwsbericht

Vlakbij de Milligerplas in Stadshagen opent het VanWonen Infohuis vanaf vrijdag 23 juli aanstaande opnieuw haar deuren. Het Infohuis is bedoeld als informatiepunt waar belangstellenden terecht kunnen met al hun vragen over de nieuwbouw in dit deel van de wijk. Maar ook voor specifieke verkoopinformatie over de woningen die VanWonen in andere delen van Stadshagen ontwikkelt.

Maximale klantenbeleving staat bij VanWonen hoog in het vaandel. Denken vanuit de wensen van de klant. Met het Infohuis wil VanWonen laten zien dat ze altijd dichtbij hun klanten staan en er zijn om hem te helpen bij het realiseren van hun woondromen. “Tijdens elke fase, van planvorming tot uiteindelijke realisatie, staan onze klanten centraal en worden ze betrokken. We willen ontzorgen en klanten goed informeren”, aldus Miranda Venekamp Brandt, VanWonen Directeur Marketing, Verkoop en Verhuur. “Het Infohuis is een plek voor inspireren, verbinden en ontmoeten.”

Openingstijden
In eerste instantie is het Infohuis geopend op vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Op andere dagen is het Infohuis geopend wanneer de paarse surfplank buiten staat. Daarnaast is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen. Kortom: bent u geïnteresseerd? Kom dan gezellig langs!

Deel dit artikel: