De locatie Breezicht
in Zwolle

Breezicht ligt aan de noodzijde van Stadshagen, grenzend aan de Mastebroekenpolder en de Milligerplas. Niet alleen natuur, maar ook alle voorzieningen vindt u om de hoek. Een volledig winkelaanbod, scholen, de sportvelden, een kinderdagverblijf, het is er allemaal.


U woont hier buiten in een wijk vol eigenheid en openheid. Net even anders, aan de groene rand van Stadshagen. Levendigheid en natuur ontmoeten elkaar. Net als de bewoners, met een open blik op ‘t leven en een eigen kijk op wonen. Samen genieten van groen, water en vrijheid. Een prachtige kans!

Wonen in Duinzicht betekent dat de kinderen de luchtbedden kunnen pakken zó het strand op kunnen wandelen. Dan is elke dag een beetje vakantie. Neem een zomerse duik, leer windsurfen of settel u met een lekker glas wijn op uw terras met het uitzicht over duinen en water. Wat een genot, u zou er maar wonen.

Genieten van het uitzicht?
In ons Infohuis aan de Milligerplas kunt u alvast genieten van het toekomstige uitzicht dat u zult hebben vanaf de eerste verdieping  van deze prachtige duinwoningen. Kom gerust een keertje langs om dit te ervaren. Wij voorzien u graag van meer informatie en beantwoorden al uw vragen. 

Op vrijdagen van 13:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdagen van 10:00 uur tot 15:00 uur staan wij voor u klaar. Het Infohuis is te vinden op de hoek van Breezichtlaan/Kalandermolen (tegenover Grand Café Milligers,  Milligerlaan 2). Graag tot snel!
 

Ontdek Duinzicht
Joze Janssen
Uw Klantmanager Duinzicht
+31 6463 936 32 Mail mij Joze@vanwonen.com Inschrijven

"Laat mij u helpen uw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden"

Jolein Steenbergen
Uw Klantmanager Duinzicht
+31 6 825 106 12 Mail mij jolein@vanwonen.com Inschrijven

"Laat mij u helpen uw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden"