Twee-onder-een-kapwoning - bouwnummer 11

2 onder 1 kap woning

Beschrijving Twee-onder-een-kapwoning - bouwnummer 11

Op steenworp afstand van de Milligerplas liggen deze prachtige duinwoningen die met oog voor details ontworpen zijn door Agnova architecten. De woningen vallen op doordat ze vanuit de duinen ogenschijnlijk 3 woonlagen hebben, maar vanaf de voorzijde blijken de woningen te bestaan uit 4 woonlagen. Een bijzondere ervaring! De plek is echt UNIEK te noemen… wonen in vakantiesfeer, midden in de duinen!

Er zijn slechts 5 blokjes met twee-onder-een-kapwoningen. Alhoewel, de woningen hebben allemaal een eigen schuine kap die perfect geschikt zijn voor de zonnepanelen. Iedere woning heeft een eigen carport. Alle woningen beschikken over 2 terrassen. Op de 1e verdieping, waar de woonkamer en keuken zich ook bevinden, kunt u genieten van het uitzicht over de duinen. Dit terras grenst direct aan het fraai aangelegde duingebied. Op de 3e verdieping is nog een fantastisch 2e terras te vinden. Deze grenst aan de 4e (slaap-)kamer, maar hier is uiteraard ook een gave werkruimte te realiseren. Door de grote raampartijen is deze ruimte erg licht, hetgeen een fijne woonbeleving biedt.

TIP: Door de versnipperende ligging van de woningen in het duingebied, is de bezonning en de zichtlijn overal verschillend, kijk dus goed naar ligging van uw voorkeurswoning.

Indeling:
- Entree, meterkast, luxe toiletruimte met hangtoilet, ruime berging (circa 23 m2) waar ook de techniek te vinden is. 
- Via de open trap is de 1e verdieping te bereiken. Hier bevindt zich de woonkamer en open keuken van circa 55 m2. De keuken wordt voorzien van een luxe Bulthaup keukeninrichting met inbouwapparatuur. 
- De 2e verdieping heeft 3 slaapkamers van respectievelijk circa 7, 13 en 16 m2 en een luxe badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en hangtoilet.
- Op de 3e verdieping vindt u een berging/technische ruimte en een kamer van circa 26 m2. Deze multifunctionele ruimte grenst direct aan het dakterras met prachtige vergezichten!
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in Duinzicht - Twee-onder-een-kapwoning bnr. 11

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Contactpersonen