Twee-onder-een-kapwoning - bouwnummer 1

2 onder 1 kap woning

Beschrijving Twee-onder-een-kapwoning - bouwnummer 1

Bouwnummer 1, de laatste twee-kapper die beschikbaar is in het noordelijk deel! En ook de laatste woning met een terras met een diepte van 5 meter op de 1e verdieping bij de living. Een aantal woningen in dit project hebben een zijterras, hiervoor is ook bij dit bouwnummer gekozen. Dit geeft naast veel buitenruimte ook voldoende mogelijkheden om van de zon te genieten of een schaduwplekje te vinden.  Omdat een bijzondere woning vraagt om een bijzondere keuken, worden alle woningen voorzien van een luxe Bulthaup keuken met Siemens apparatuur, een werkblad van VSM Vormgeving en een kraan en spoelbak van Franke.

De woningen hebben allemaal een eigen schuine kap die perfect geschikt zijn voor de zonnepanelen. Iedere woning heeft een eigen carport. Alle woningen beschikken over 2 terrassen. Op de 1e verdieping, waar de woonkamer en keuken zich ook bevinden, kunt u genieten van het uitzicht over de duinen. Dit terras grenst direct aan het fraai aangelegde duingebied. Op de 3e verdieping is nog een fantastisch 2e terras te vinden. Deze grenst aan de 4e (slaap-)kamer, maar hier is uiteraard ook een gave werkruimte te realiseren. Door de grote raampartijen is deze ruimte erg licht, hetgeen een fijne woonbeleving biedt.

In deze woning is de badkamer op de 2e verdieping en het toilet op de begane grond afgemaakt volgens de verkooptekening. Dus met Villeroy & Boch sanitair en Hans Grohe kranen. Met mooie grote 30x60 tegels in glanzend wit op de wand. Voor de vloertegels is gekozen voor een donker grijze grote tegel van 60x60. De badkamer is volledig met bad, toilet, een grote wasbak met twee kranen en douche. Daarnaast kunt u voor de stelpost van €13.500,-- inclusief BTW de keuken uitzoeken bij Bulthaup. Zij hebben naast de lijn van Bulthaup, zie hiervoor de keukenbrochure, ook andere merken waar u uit kan kiezen. De aansluitpunten voor het apparatuur zijn aangebracht volgens de verkooptekening aan de voorzijde van de woning. Er is nog keuze om het spoelgedeelte aan de wand te houden of in het eiland te maken. De voorziening is hiervoor opgenomen. Zo ook is er nog een extra loze leiding gemaakt in het eiland, voor eventueel toevoeging van een apparaat. 

Indeling:
- Entree, meterkast, luxe toiletruimte met hangtoilet, ruime berging (circa 23 m2) waar ook de techniek te vinden is. 
- Via de open trap is de 1e verdieping te bereiken. Hier bevindt zich de woonkamer en open keuken van circa 55 m2. De keuken wordt voorzien van een luxe Bulthaup keukeninrichting met inbouwapparatuur. 
- De 2e verdieping heeft 3 slaapkamers van respectievelijk circa 7, 13 en 16 m2 en een luxe badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en hangtoilet.
- Op de 3e verdieping vindt u een berging/technische ruimte en een kamer van circa 26 m2. Deze multifunctionele ruimte grenst direct aan het dakterras met prachtige vergezichten!

Zie de prijs van deze woning op de prijslijst, de verplichte meerwerkkosten die hier nog bij komen zijn € 25.522,-- inclusief BTW op de VON-prijs. Dit is voor het terras aan de zijkant en nog enkele meerwerk- en wijzigingskosten. 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in Duinzicht - Twee-onder-een-kapwoning bnr. 1

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Contactpersonen