Tussenwoning - bouwnummer 22

Tussenwoning

Beschrijving Tussenwoning - bouwnummer 22

Bouwnummer 22 en 30 zijn de laatste tussenwoningen!

Wilt u dichter bij het water zitten of iets verder? De keuze is er nog, ook qua zonligging van de terrassen. Het leuke is dat iedere woning een eigen kap heeft die perfect geschikt zijn voor de zonnepanelen. Iedere woning heeft een eigen carport. De woningen beschikken over 2 terrassen. Op de 1e verdieping, waar ook de woonkamer en keuken zich bevinden, kunt u genieten van het uitzicht over de duinen. Dit terras grenst dan ook direct aan het fraai aangelegde duingebied. Op de 3e verdieping is nog een fantastisch 2e terras te vinden. Deze grenst aan de 4e (slaap) kamer, maar hier is uiteraard ook een gave werkruimte te realiseren. Door de grote raampartijen is deze ruimte erg licht, hetgeen een fijne woonbeleving biedt.

Voor een tussenwoning zijn nog keuzes qua ligging. Hiermee ook met de ligging van de terrassen. Elke woning heeft een terras van 3.20 meter diep op de 1e verdieping een ruim terras op de 3e verdieping. 

Bij deze woning is de keuze gemaakt voor een volledige badkamer op de 2e verdieping met een bad, een grote wasbak met twee kranen, douche en toilet met sanitair van Villeroy & Boch en Hans Grohe kranen. Ook het toilet wordt afgemaakt op de begane grond volgens de verkooptekening. Er is gekozen voor een 30x60 tegel in glans wit op de wand en voor de vloertegels een mooie donker grijze 60x60 tegel. 
Daarnaast kunt u voor de stelpost van €13.500,- inclusief BTW de keuken uitzoeken bij Bulthaup. Zij hebben naast de lijn van Bulthaup, zie hiervoor de keukenbrochure, ook andere merken waar u uit kan kiezen. De aansluitpunten zijn aangebracht volgens de verkooptekening aan de voorzijde van de woning. Er is nog keuze om het spoelgedeelte aan de wand te houden of in het eiland te maken. De voorziening is hiervoor opgenomen. Zo ook is er rekening gehouden met een extra loze leiding in het eiland, voor eventueel nog een extra apparaat. 
De woningen zijn er nog in verschillende prijsklassen, zie hiervoor de prijslijst. 

De verplichte meerwerkkosten die hier nog bij komen zijn totaal €1.022,- inclusief BTW op de VON-prijs. Dit voor meerwerk- en wijzigingskosten. 
 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in Duinzicht - Tussenwoning bnr. 22

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Contactpersonen