Hoekwoning - bouwnummer 24

Hoekwoning

Beschrijving Hoekwoning - bouwnummer 24

Bouwnummers 6, 24 en 31 zijn de laatste hoekwoningen!
Deze woning heeft een prachtige ligging en beschikt over 2 terrassen. Op de 1e verdieping, waar ook de woonkamer en keuken zich bevinden, kunt u genieten van het uitzicht over de duinen. Dit terras grenst dan ook direct aan het fraai aangelegde duingebied. Op de 3e verdieping is nog een fantastisch 2e terras te vinden. Deze grenst aan de 4e (slaap) kamer, maar hier is uiteraard ook een gave werkruimte te realiseren. Door de grote raampartijen is deze ruimte erg licht, hetgeen een fijne woonbeleving biedt.

In deze woningen is de badkamer op de 2e verdieping en het toilet op de begane grond afgemaakt volgens de verkooptekening. Dus met Villeroy & Boch sanitair en Hans Grohe kranen. Dit met mooie grote 30x60 tegels in glanzend wit op de wand. Voor de vloertegels is gekozen voor een mooie donker grijze grote 60x60 tegel. De badkamer is volledig met bad, toilet, een grote wasbak met twee kranen en een douche. 
Daarnaast kunt u voor de stelpost van €13.500,- inclusief BTW de keuken uitzoeken bij Bulthaup. Zij hebben naast de lijn van Bulthaup, zie hiervoor de keukenbrochure, ook andere merken waar u uit kan kiezen. De aansluitpunten zijn aangebracht volgens de verkooptekening aan de voorzijde van de woning. Er is nog keuze om het spoelgedeelte aan de wand te houden of in het eiland te maken. De voorziening is hiervoor opgenomen. Zo ook is er een extra loze leiding in het eiland, voor eventueel nog een extra apparaat. 

De verplichte meerwerkkosten die hier nog bij komen zijn totaal € 1.022,- inclusief BTW op de VON-prijs. 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in Duinzicht - Hoekwoning bnr. 24

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Contactpersonen