Koopwoningen

Woon jij binnenkort in de duinen?

Ontwerp
Duinzicht is een buitenkans! Wonen in vakantiesfeer, midden in de duinen, aan de rand van de Milligerplas. VanWonen ontwikkelt op deze mooie plek 51 unieke duinwoningen. De riante woningen zijn met twee, drie of vier woningen geschakeld en hebben allemaal een carport. Alle woningen beschikken, in plaats van een tuin, over een ruim terras welk direct grenst aan het duinlandschap van de Milligerplas. Onderstaande afbeelding geeft een mooi sfeerbeeld van het meest actuele schetsontwerp.

Duinwoningen
De woningen hebben in de basis een woonoppervlakte van circa 190 m2. Het prijsniveau zal naar verwachting liggen tussen € 550.000,- en € 750.000,- vrij op naam. Alle woningen beschikken, in plaats van een tuin, over een ruim terras welk direct grenst aan het duinlandschap van de Milligerplas.

Planning
We verwachten in januari 2021 te kunnen starten met de pre-sale en we denken in het tweede kwartaal van volgend jaar met de kopers een koop-en aannemingsovereenkomst te kunnen sluiten. De aannemer zou dan in het laatste kwartaal van 2021 kunnen starten met de bouw. De bouwtijd bedraagt minimaal één jaar.

Deel deze pagina:

Laat ons je helpen door de website te navigeren