Verkoop in volle gang!

Duinzicht - schrijf nu in!

U kunt zich online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!

Aanbod
Het project Duinzicht is opgesplitst in twee fases. Het noordelijke deel (fase 1) van Duinzicht bestaat uit bouwnummer 1 t/m 33 en is inmiddels bijna uitverkocht. Bouwnummer 1 en 31 zijn nog beschikbaar. De bouw van deze 33 woningen is gestart en de woningen worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd.

Het zuidelijke deel bestaat uit bouwnummer 34 t/m 51. De bouw van dit deel start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023.

Bekijk hier de verkoopdocumentatie van Duinzicht.

Op de bovenstaande afbeelding zijn de twee fases overzichtelijk gemaakt.

Belangstelling
Heeft u interesse voor één of meerdere bouwnummers? Registreer dan via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vult u uw NAW-gegevens in. U ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heeft u al een account? Dan kunt u direct met uw accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen
Zodra u uw account geactiveerd heeft of ingelogd ben, komt u in ‘Mijn VanWonen’. In deze persoonlijke omgeving kunt u actuele informatie vinden over het project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

Is er een woning voor u beschikbaar, dan nodigen wij u graag uit voor een verkoopgesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle informatie over de woning en de omgeving. Indien u tot aankoop over wenst te gaan, wordt er een vervolgafspraak gepland voor het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst.

Heeft u vragen over het project Duinzicht?
Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam. Daarnaast bent u welkom bij ons Infohuis in Stadshagen. Dit VanWonen Infohuis bevindt zich aan de Milligerplas, zodat u kunt ervaren hoe het voelt om op het terras van uw toekomstige woning te staan, met het prachtige uitzicht over de Milligerplas. Bovendien is in het Infohuis een opstelling van de luxe Bulthaup-keuken te bewonderen.

U bent van harte welkom in het Infohuis op vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur. Het Infohuis is te vinden op de hoek Milligerlaan/Kalandermolen, tegenover de parkeerplaats van de Milligerplas. 

Deel deze pagina:

Contactpersonen