Om ervoor te zorgen dat u een goede indruk krijgt van het project Duinzicht wordt er op donderdagavond 2 september aanstaande van 19:30 tot 21:30 uur een Duinzicht event georganiseerd. Het event zal plaatsvinden bij het Infohuis, op steenworp afstand van de bouwlocatie van Duinzicht.

Tijdens deze avond zullen de aannemer Reinbouw en VanWonen aanwezig zijn, zodat u al uw vragen kunt stellen. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje. Het Infohuis is te vinden op de hoek Milligerlaan/Kalandermolen, tegenover de parkeerplaats van de Milligerplas. U kunt uw auto parkeren op de parkeergelegenheid van de Milligerplas aan de Milligerlaan in Zwolle.

Wilt u hier ook bij aanwezig zijn? Noteer dan donderdagavond 2 september aanstaande vanaf 19:30 uur in uw agenda en meld u aan via jolein@vanwonen.com. Wij ontvangen u graag bij het Infohuis!

Deel deze pagina:

Contactpersonen