Goed nieuws: op dinsdag 13 juli 2021 is de verkoop van de tweede fase, het zuidelijke deel, van Duinzicht gestart!

De woningen van Duinzicht liggen aan de rand van de Milligerplas, in de nieuw aan te leggen duinen. Hier zullen 51 riante duinwoningen gerealiseerd worden. Door de bijzondere ligging in de glooiende duinen met bosschages ontstaat een prachtig gebied met hoogte-verschillen waar niet één woning gelijk is. Iedere woning heeft een unieke zichtlijn en uitzicht. In plaats van een eigen tuin hebben deze heerlijke 4-laagse duinwoningen minimaal 2 terrassen, waarvan het terras op de 1e verdieping vrijwel altijd overloopt in het duingebied. 

Schrijf ook in op het bouwnummer van uw voorkeur!
De woningen van het project Duinzicht zijn verdeeld in het noordelijke en zuidelijke deel. Voor beide delen is het mogelijk om online in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur.

Heeft u interesse voor één of meerdere bouwnummers? Registreer dan via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vult u uw NAW-gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heeft u al een account? Dan kunt u direct met uw accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen
Zodra u uw account geactiveerd heeft of ingelogd ben, komt u in ‘Mijn VanWonen’. In deze persoonlijke omgeving kunt u actuele informatie vinden over het project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

Online inschrijven
Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Zodra wij uw inschrijving op een van de duinwoningen ontvangen en uw voorkeur is beschikbaar, zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Op het moment dat de afspraak ingepland is, zullen wij het bouwnummer onder optie zetten. Tijdens de afspraak zullen wij u meer informatie geven over het project Duinzicht en het betreffende bouwnummer.

Duinzicht event
Om ervoor te zorgen dat u een goede indruk krijgt van het project Duinzicht organiseren wij op donderdagavond 2 september aanstaande vanaf 19.30 tot 21.30 uur een event. Dit zal plaatsvinden bij het Infohuis, op steenworp afstand van de bouwlocatie van Duinzicht. Tijdens deze avond zullen de aannemer Reinbouw en VanWonen vertegenwoordigd worden, zodat u al uw vragen kunt stellen. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Wilt u hier ook bij aanwezig zijn? Noteer dan donderdagavond 2 september aanstaande alvast in uw agenda en meld u aan via jolein@vanwonen.com. U zult vervolgens aanvullende informatie ontvangen.

Deel deze pagina: