De verkoop van de eerste fase van Duinzicht start woensdag 12 mei aanstaande! Vanaf dan kunt u zich online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!

Aanbod
Het project Duinzicht is opgesplitst in twee fases. De eerste fase van Duinzicht bestaat uit bouwnummer 1 t/m 33 en zal in verkoop gaan op woensdag 12 mei 2021. De tweede fase bestaat uit bouwnummer 34 t/m 51 en zal in pre-sale blijven. Op de onderstaande afbeelding is dit overzichtelijk gemaakt.

Klik hier voor de woningen in fase 1 van Duinzicht en klik hier om de verkoopdocumentatie te bekijken.

Belangstelling
Heeft u interesse voor één of meerdere bouwnummers? Registreer dan via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vult u uw NAW-gegevens in. U ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heeft u al een account? Dan kunt u direct met uw accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen
Zodra u uw account geactiveerd heeft of ingelogd ben, komt u in ‘Mijn VanWonen’. In deze persoonlijke omgeving kunt u actuele informatie vinden over het project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

Start inschrijving woensdag 12 mei 2021
In ‘Mijn VanWonen’ kunt u via de button online inschrijven uw interesse voor één of meerdere bouwnummers vrijblijvend kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. U kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten.

Sluit inschrijving op vrijdag 21 mei 2021 om 12:00 uur, daarna toewijzen
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens worden de woningen toegewezen aan kandidaten. Indien er een bouwnummer voor u gereserveerd is, wordt er een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek.

Tijdens dit verkoopgesprek ontvangt u alle informatie over de woning en de omgeving. Indien u tot aankoop over wenst te gaan, wordt er een vervolgafspraak gepland voor het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst.

Indien u niet ingeloot bent, ontvangt u een e-mail waarin staat dat u als reserve kandidaat genoteerd staat. Wanneer een kandidaat afvalt en er komt een woning beschikbaar, dan wordt er opnieuw willekeurig automatisch toegewezen.

Heeft u vragen over het project Duinzicht?
U kunt met al uw vragen terecht bij het verkoopteam. Daarnaast wordt binnenkort het VanWonen Infohuis geopend. Dit VanWonen Infohuis bevindt zich aan de Milligerplas, zodat u kunt ervaren hoe het voelt om op het terras van uw toekomstige woning te staan, met het prachtige uitzicht over de Milligerplas. Bovendien is in het Infohuis een opstelling van de luxe bulthaup-keuken te bewonderen.

Deel deze pagina:

Contactpersonen