Op 11 februari jl. zijn we gestart met de pre-sale van de 51 riante duinwoningen van het prachtige project Duinzicht in Zwolle. Al enige tijd nemen wij geïnteresseerden mee in de ontwikkeling van deze duinwoningen. Wonen in vakantiesfeer, midden in de duinen, aan de rand van de Milligerplas.

Eerste inschrijving gesloten
De eerste inschrijving is op 1 maart jl. gesloten met als resultaat dat er veel belangstelling voor het project Duinzicht getoond is. Inmiddels is een groot deel van de woningen toegewezen aan de kandidaten. Met deze kandidaten volgt een persoonlijk gesprek waarin we de voorlopige tekeningen laten zien en kijken we alvast samen naar de indeling en de woonwensen. De woning wordt exclusief voor degenen die ingeloot zijn gereserveerd. Voor deze reservering wordt een vergoeding van € 750,- gevraagd. Wanneer er wordt overgegaan tot koop van de woning, wordt de reserveringsvergoeding verrekend met de koopsom.

Inschrijven is nog mogelijk! Er zijn nog bouwnummers beschikbaar
Goed nieuws: er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Het is daarom nog steeds mogelijk om in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur.

Wilt u zich inschrijven? Klik dan hier om u aan te melden als belangstellende. Na aanmelding ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een Mijn VanWonen account kunt aanmaken. In dit persoonlijke account is actuele informatie over het project te raadplegen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de pre-sale hier online in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur! Heeft u al een account? Dan kunt u direct met uw accountgegevens inloggen.

Wilt u meer weten over het proces rondom online inschrijven? Klik dan hier voor meer informatie en uitleg.

Het vervolg
Zodra de verkoopstukken gereed en de definitieve verkoopprijzen bekend zijn, zal de verkoop van de woningen starten. Op dat moment kunnen de contractstukken getekend worden. De reserveringsovereenkomst zal dan omgezet worden in een koop- en aannemingsovereenkomst.

Indien er meer informatie bekend is over Duinzicht communiceren we dit altijd via de nieuwsbrief. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in als belangstellende via deze link.

Deel deze pagina:

Contactpersonen