Eindelijk is het zo ver, de woningen van het project Duinzicht gaan in pre-sale. Een pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur op basis van uitsluitend online verstrekte ‘concept’ stukken en indicatieve koopsommen binnen een bandbreedte. Deze pre-sale geeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en overige woonwensen.

Wonen in de duinen
Direct aan de Milligerplas en te midden van de duinen ontstaat door het hoogteverschil in de omgeving een prachtig project waar niet één woning gelijk is. Wij willen u graag betrekken bij de ontwikkeling en realisatie, zodat het écht uw thuis wordt.

In totaal bestaat het project uit 51 riante duinwoningen. De woningen zijn met twee, drie of vier woningen geschakeld en hebben allemaal een carport. Iedere woning heeft een unieke zichtlijn en uitzicht.

Let op: aangezien het ontwikkelproces nog in volle gang is, is het mogelijk om een twee-onder-een-kapwoning te wijzigen in een vrijstaande woning. Indien u hier interesse voor heeft, kunt u dit kenbaar via het online inschrijfformulier. Het gaat hierbij om de bouwnummers zoals op de onderstaande afbeelding weergeven.

Meer- en minderwerk
Om ervoor te zorgen dat jouw woonwensen passen bij uw toekomstige woning hebben wij een overzicht gemaakt waarin te zien is welke meer- en minderwerkopties mogelijk zijn per bouwnummer. Klik hier om het overzicht te bekijken.

Inschrijven voor de pre-sale
Heeft u belangstelling in een van de woningen in Duinzicht en wilt u zich inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur? Klik dan hier om uw aan te melden als belangstellende.

Na aanmelding ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een Mijn VanWonen account kunt aanmaken. In dit persoonlijke account is actuele informatie over het project te raadplegen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de pre-sale hier online in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur! De pre-sale eindigt op maandag 1 maart 2021 om 12:00 uur. Daarna zullen wij de woningen toewijzen aan de kandidaten die hebben deelgenomen aan de pre-sale. Heeft u al een account? Dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

Wilt u meer weten over het proces rondom online inschrijven? Klik dan hier voor meer informatie en uitleg.

Informatieavond dinsdag 16 februari
Als aanvulling op de start pre-sale organiseren wij op dinsdag 16 februari een digitale informatieavond over Duinzicht. Wilt u er ook bij zijn? U kunt zich aanmelden bij Jolein Steenbergen via jolein@vanwonen.com. U zult dan een nieuwsbrief ontvangen met daarin meer informatie.

Deel deze pagina:

Contactpersonen